Reserverings en annuleringsvoorwaarden

Reserverings en annuleringsvoorwaarden

Reserveringen

Om een of meer gastenkamers te reserveren dient u uw creditcardgegevens op te geven. Met deze gegevens kan ons hotel autorisatie aanvragen bij uw creditcardmaatschappij. Dit is een standaardprocedure om te certificeren dat de kredietlimieten mogelijke uitgaven toelaten. Sommige creditcardmaatschappijen informeren kaarthouders over autorisatieverzoeken. In dat geval kan uw bankafschrift een tijdelijke beperking van uw kredietmaximum melden tot het bedrag van uw reservering. Deze beperking is echter geen betaling. De eigenlijke betaling gebeurt bij uw aankomst in het hotel. Op dit punt kunt u besluiten uw creditcard te gebruiken door uw kaartuitgaven te valideren. Als u ervoor kiest om contant of per pin te betalen, komt de beperking van uw kredietmaximum onmiddellijk te vervallen.

Bij aankomst wordt u verzocht het aantal gereserveerde nachten te betalen. De prijzen zijn inclusief ontbijt. Een toeristenbelasting van 7% wordt aan uw rekening toegevoegd. Tevens een toeristenbelasting vast tarief euro 3,- per persoon per nacht. Onze receptionisten accepteren betalingen met creditcard, pin of contant.

Hotel Multatuli accepteert geen reserveringen voor groepen van meer dan 7 personen of reserveringen voor meer dan 3 kamers.

Uw gastenkamer is beschikbaar vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst. U wordt verzocht uw kamer op de dag van vertrek voor 11.00 uur vrij te maken.

Uw reservering wijzigen

Als u uw reservering wilt annuleren of wijzigen, kunt u dit kosteloos doen tot 48 uur voor 00.00 uur (CET) van de overeengekomen aankomstdag. U ontvangt een e-mail om uw nieuwe reservering of uw annulering te bevestigen.

Annulering

Als u zich genoodzaakt ziet te annuleren, kunt u dit doen door gebruik te maken van de online annuleringsfunctie of door rechtstreeks contact op te nemen met het hotel. Annulering is kosteloos tot 48 uur voor 00.00 uur (CET) van de overeengekomen aankomstdatum. Bij annulering binnen 48 uur voor uw verwachte aankomst wordt het bedrag van de eerste nacht in rekening gebracht. Een reservering die in het geheel niet wordt geannuleerd, zal ook het bedrag van de eerste nacht in rekening worden gebracht. Het hotel zal deze kosten van uw creditcard afschrijven en uw annulering en betaling per e-mail bevestigen.